Ontmoet ons team van ervaren specialisten

LaVie is een accountants- & belastingadvies kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel met enthousiaste en zeer ervaren specialisten. We zijn samen goed voor vele jaren ervaring op alle mogelijke vakgebieden binnen de (fiscale) adviespraktijk en financiële administraties.

IMG_9225-min

Lizette van Vianen (AA)

Accountant & Eigenaar

Na jaren voor grote accountantskantoren gewerkt te hebben, ben ik in 2013 voor mezelf begonnen om me meer te kunnen richten op het adviseren en coachen van MKB-ondernemers. Geen focus op uren, maar op het verder helpen van de ondernemer. Juist het persoonlijke contact met klanten maakt mijn werk leuk. Naast het verwerken van de administratie en jaarcijfers denken we toekomstgericht mee met klanten en dat is vaak net een stap verder dan ze van andere kantoren gewend zijn.


M06 51 76 50 43
El.vanvianen@lavieaccountants.nl
Linkedin

IMG_9299-min

Lex van Vianen

Fiscalist

Sinds 2013 begeleid ik met veel enthousiasme MKB-ondernemers bij diverse financiële en fiscale vraagstukken. Als afgestudeerd fiscaal econoom (Erasmus Universiteit Rotterdam), ben ik binnen LaVie verantwoordelijk voor het fiscale advieswerk in de breedste zin van het woord. Fiscaal advieswerk is vaak maatwerk. Het geeft mij daarom energie om voor elke cliënt de meest passende oplossing te vinden en dit te vertalen naar een praktisch advies. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.


M06 23 12 05 88
Elexvanvianen@lavieaccountants.nl
Linkedin

IMG_9379-min

Yente Teunissen

Marketing & Communicatie

Naast het volgen van mijn opleidingen Bedrijfseconomie en Rechtsgeleerdheid ben ik al sinds 2015 met veel plezier werkzaam bij LaVie. Met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn Master Marketing Management probeer ik het contact met (potentiële) klanten te verbeteren. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar mogelijkheden die efficiëntie opleveren, waar onze klanten van kunnen meeprofiteren. Waar nodig spring ik bij met het maken van rapportages, verzorgen btw-aangiftes en voorbereiden van jaarrekeningen.


M06 36 54 00 92
Ey.teunissen@lavieaccountants.nl
Linkedin

IMG_2715aa-1-min

Esmeralda de Haan

Jaarrekeningen specialist

Na ruim 25 jaar voor diverse accountants- en administratiekantoren gewerkt te hebben, ben ik sinds mei 2017 werkzaam bij LaVie. Met een combinatie van jarenlange ervaring en zeer secuur werken houd ik me voornamelijk bezig met het uitwerken van jaarcijfers. Bij LaVie zetten we ons altijd 100% in voor elkaar, maar vooral voor de klant.


M06 15 20 41 98
Ee.dehaan@lavieaccountants.nl
Linkedin

Krista van Kippersluis juist formaat.jpg

Krista van Kippersluis

Jaarrekeningen specialist

Vanaf december 2018 ben ik werkzaam voor LaVie. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan binnen de accountancy en administratieve dienstverlening, als assistent accountant. Ik vind het belangrijk om mijn kennis altijd up-to-date te houden en met deze parate kennis de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. 


M06 51 12 76 83
E: k.vankippersluis@lavieaccountants.nl
Linkedin

Maarten van Hezik-min

Maarten van Hezik

Assistent accountant

In 2016 ben ik naast mijn studie bouwkunde parttime begonnen met werken bij LaVie. Ik vind het erg leuk om met cijfers te werken, wat goed van pas komt bij het verzorgen van administraties en het voorbereiden van jaarrekeningen en btw-aangiftes. Mijn kracht ligt in het zeer efficiënt boeken van klantadministraties.


M06 11 75 57 92
Linkedin